Pages

Monday, October 24, 2011

Pinky Pinky Pink!!... and da freebies....

Aku cek Nuffnang... Walupon earning tak gak naik2.. aku xheran dah... Hoho.. Bunyi cam pasrah je... NEway, aku cek gak la poll yang aku buat dalam belog aku ni.. tu sebelah kiri korang... Nak tau result undian??


Hihi.. nasib baik undian tu sama je.. kalau tak, terpaksa la aku tukar kaler belog nih.. Hehe...

BTW, ada kawan yang tanya aku, mana dapat background pinky tuh.. Aku men google je kot.. hehe.. Tapi, biasa nya, aku g kat cherrybam. Banyak background comel-comel kot.. Actually untuk Tumblr, tapi korang boleh je ambik URL gambar yang korang nak tu... :)

So, ni aku bagi je ngan korang-korang yang peminat PINK macam aku.. Hehe.. Especially to Cik pinkbubblegumprincess

http://3.bp.blogspot.com/-S9rRc7z-44s/TnLxeWX2WcI/AAAAAAAACE0/BPR9gHxIFqc/s1600/2392385pa3fmio6my.png

http://1.bp.blogspot.com/-80SyCiXag2M/TnNyrZb5GbI/AAAAAAAACFs/rpHqLcSxTNE/s1600/backgroundpinkk-2.png

http://1.bp.blogspot.com/-JiPf7rJm2PQ/TpRmropqtZI/AAAAAAAACOk/HcVXH3eo6eI/s1600/204.gif

http://3.bp.blogspot.com/-sEPJDxtfnwI/Tj_fx2tIYSI/AAAAAAAABxo/M18SclfFwTo/s1600/2812057rrdrzr1h6e.gif

http://2.bp.blogspot.com/-l7E_4ZqU4pc/TjeI42cy0YI/AAAAAAAABog/Uzm79XiGX4w/s1600/649947fhcurcahzb.gif

http://2.bp.blogspot.com/-JbF61oUPasI/TjeJFU9Sc8I/AAAAAAAABow/AAeDOALyh_w/s1600/2881337tgw0yivm8u.gif

http://4.bp.blogspot.com/-fkBas4NbTec/TjeJNa5kFpI/AAAAAAAABpI/n3HRM0_mMbw/s1600/680917rs7sq5g4ka.gif

http://3.bp.blogspot.com/-uwdQIaJygbA/TjeJjLU1UlI/AAAAAAAABp4/SMPm5-HvYgI/s1600/2853179szqqpd99wm.gif

http://1.bp.blogspot.com/-hPG_AugCCsc/TjeRpaaLaKI/AAAAAAAABrA/CM2CUqLfPYk/s1600/47+%25282%2529.gif


Ok, tu je.. Banyak lagi actually... Nanti2 kalau ada sesapa yang nak lagi, aku upload agi, eyh... :)

Yang kat atas tuh, amik je... :P

3 comments:

MrS. F!zA said...

eh bt sndri ke igtkan main tmpah2..cantik lah pink..sweet je..

ieka said...

dea arematt: suka pink ya... ?? cantik n comey blg ni

princess ayu said...

yeay yippie.....thank you dearest dea... =) [baruk berkesempatan view]