Pages

Thursday, October 6, 2011

Serabut….

Assalamualaikum, semua….

Saya datang lagi!!!.. Korang jangan heran ek, walaupun aku agak busy, tapi sempat curik-curik masa update belog.. Hehe.. Ni semua aku buat pakai Windows Live Writer, xpun, aku wat banyak-banyak kat draft. Kalau rajin la.. Smile with tongue out.. Pastuh, kalau ada internet, aku publish je la…

Banyak benda kena buat sekarang.. Huu.. Oleh kerana supervisor aku ni special sikit, office pun jaoh, aku kena proaktif, kesana sini aku wat keje sendiri. Tapi, xpe, aku jadi lebih independent. Itss ok.. Aku pun xkisah aku jalan sorang-sorang ke, xde teman nak kemana2 ke.. Biarlah.. Smile with tongue out I can surviveeeee.. Smile with tongue out


DSCN0033
Gigih je pinjam buku banyak-banyak kat library.. Aku baca tawww.. Smile

2 comments:

shida said...

rajin nyer pinjam buku kt lib..ho3..shida dh 3 thn kt uni, xpenah pnjam buku..:P

Redbloodsnow said...

hehe..pssttt, mek x eran dea. coz ktk mcm kmk. w/pun tgh bz giler dgn keja. update blog ttp berjalan. tp terpaksa guna auto publish lah..hehe