Pages

Monday, October 3, 2011

Mataku dah sihat!!..:)


Hi koranggg!!.. Ingat lagi tak on the second week of puasa hari tu, my mata terluka, berdarah.. sebab tangan ku ini sangat mengganas menggosok mata.. So, mata aku kena internal bleeding…


Nak tahu cerita??..>>>JOM BACA kat SINI dan SINI

Aku beraya dengan mata merahla…Smile with tongue out

Alhamdulillah, oleh kerana aku rajin makan ubat, n titiskan ubat kat mata aku ni, now dah ok dah!!..Smile


Before
DSC03895

mataku

mataku1

mataku2

DSC04066
Semakin kurang

Masa nak masok first kelas for this semester hari tu pun, ada klazmate yang tegur kenapa mata merah… Hehe…

DSC04061
Masih merah…


Now

DSC03848

Dah sehatt!!.. Mataku kembali normal… Hoho…

9 comments:

eva said...

haihhhhhhh.. lom lamak mek dgr lam radio hot.fm madah paksa polah operation kecik tegal ada lukak dalam.. pa tek miak ya gosok mena ilak.. adohey gus ktk xkedak ya.. syukur alhamdulillah.. mek suka juak gosok mata aie.. kotan nyaman ilak eyh.. haha

Meya Lolipop ♥ said...

sakit tak kak ??? hee ngeri la .

Kathy Tuah said...

alhamdulillah dah ok..

sue perbs.. said...

saket nye.. huhu.. alhamdulillaah dh pulih balik ye

zai said...

tp xseterok aku dolok nak?
:D

Deeyaudeen Sabri said...

uih.. terasa smpai ke sini woo :P

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..ummm teruk jugak mata merah tu, harap perkara nie, tak berulang lagi ..amin :)

Nabihah Zainal said...

sakittnyeeee...
seramlahhh
btw, alhamdulillah dah elok :):)

Sharinginfoz said...

oklah dah sihat kembali