Pages

Thursday, October 6, 2011

My New Loverr….

Title ko... kemain!!..


Hoho… To My Mr.Sayang…. sorry, terpksa menduakan kamu… Tapi kamu tetap nombor satu… hihi…

Oke2, back to da title.. Hari tu, menghabiskan duit yayasan aku dengan membeli kamera.. Teringin gak nak pakai kamera sendiri.. Ni la model yang paling murah kat dalam kedai tu.. Aku beli kat Hock Lee, Kuching.. Kat Wisma Seberkas pun xde semurah ni taw… Penat aku usha satu Wisma Seberkas. Mestila usha yang paling terrr murah. Student la katakan.. Hoho... Kalau korang nak tau, Wisma Seberkas tu tempat jual segala peralatan elektronik, gadget2 kat Kuching ni.. Laptop, hanpon, n so on.. termasuk la kamera.. Smile with tongue out

Aku beli yang biasa-biasa je, xde nye nak DSLR ke ape ke.. Ala kadar.. Hoho.. Nanti keje, boleh la beli yang mahal-mahal. As a student, kena la berjimat cermat ye tak??..


Actually, aku terbekenan dengan kaler merah ni, sebab more menyerlah dari kaler PINK.. Huhu… First time aku berpaling tadah dengan kaler PINK..

Well, so, introducinggggg…. My new kesayangannn….

DSC04165
NIKON COOL PIX, kaler merah..


DSCN0001
ehem-ehem… gambar first yang dsnap guna this camera… hehe.. My mum n youngest bro…


DSCN0002
Di saat mengeluarkan fulusss untuk membayar.. Mak pulak yang snap-snap.. Smile with tongue out


DSCN0004
Dier nak gak.. Rechargeable batteries..untuk kereta kontrol dier.. Out off bajett..


DSCN0008
Mata Mak mengecik pulakk.. hehe


DSCN0024
Hiasan semata-mata… Hehe



Okayla.. tu je… Saje je nak show off... :P

4 comments:

R.I.E.Y.A said...

hahak...mcm knl jak tmpt ya ooo...snap ma pix too...jumpa d DUN..haha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah...
gambar die pun sangat cantik walaupun biasa2 je.
hehe...
warna merah memang kadang2 nampak cantik.
(n___n)

eva said...

wah wah! kaktok rajin2 snap.. best!

Ani Inherown said...

yeyey boleh dea ambik gambar banyak2 pastok :)