Pages

Thursday, October 27, 2011

Merah itu Menawan..

Eceh... menawan ek?.. Kata minat PINK.. hoho... Aku puji merah bukan sebab aku suka kaler merah, tapi aku sukaa sangat ngn jersey kelaz aku yang kaler merah ni.. Tak main la baju t-shirt ke, baju melayu ke, baju korporat.. Baju kelaz kitorang jersey taww... Haha.. Tetiba!!



Ehem2.. Saja nak show off, cantek tak cantek tak cantek tak??..:P Naseb bek muat taw.. Aku tau, saiz baju aku memang M, xde makne nyer nak perasaan pakai S... Opss.. :P.. Aku terSEDAR saia aku ni brapa.. ekeke..

Kenapa 55??... :P


Neway, baju ni, aku sekelaz akan pakai for Fieltrip ke Bako National Park nanti, untuk courses CZM kitorang.. Hari Sabtu-Ahad. Semalam je pon.. Rindula korang kat aku.. Hikss...:P

Okay la, nak BW kejap, pastu nak sambung wat last FINAL fyp proposal.. Nest week nak kena hantar..:)

Tetiba rasa nak jersey kaler PINK.. Mesti kiutt kan.. XD

2 comments:

Amni said...

kamek suka merah.. serius.. nang fav color.. yalah kereta mek merah.. hihihi..

princess ayu said...

best eh...pat pg Bako..dpt tgk view kacak amik2 gambar heeeee~