Pages

Sunday, December 11, 2011

Hello Sunday!!

Salam.. Hi.. Holaa...Annyeong..

Hoho.. seharian merajinkan diri wat assignment n progress report..:) Now layanz citer Miss Ripley lakonan Lee Da Hae... Ala... awek cun citer My Girl tuh...






This is second drama lakonan dier aku tengok.. Boleh tahan.. jaoh sangat beza character compare dengan cerita My Girl.  Miss Ripley ni mengisahkan tentang Jang Mi Ri lakonan Lee Da Hae, anak yatim, ditinggalkan emak since kecik lagi. Shes been adopted from Japan's family, tapi her life is such miserable, x penah masok sekolah, kolej, n universiti n hanya bkerja sebagai bar girl je bila dah besar.




After a while, Mi Ri teringin nak mengubah nasib hidup nya dan berpindah ke Korea. n carik kerja tetap kat Korea, for VISA. Dapat je kerja kat hotel, tu pun, with fake resume,  shes ada relationship with 2 orang lelaki yang kaya.. hero citer ni xhemsem la..:P




Aku tak tau apa intention dier, tapi mesti untuk duit je kan.. Well, aku sekarang masih tengah tengok.. Fuhh.. agak nervous gak dengan setiap penipuan yang dier buat since dier bekerja kat Korea neh..


So, till then.. nak sambung tengok jap..hoho

2 comments:

azlizaasri said...

lainnya perempuan my girl ni , kurus sgt kot .

Ezy Chiaki said...

dlm cite mygirl die nmpk comel sgt..
ni nmpk matang je..
hihikk