Pages

Tuesday, December 6, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalamualaikum and very good day to everyone yang rajin jenguk belog saya yang sangat comel nih!!.. Hahah

Kemain panjang intro..P

Ok, now aku nak join giveway yang besar-besaran ala-ala YES aka Year End Sale from blogger fashionistah Nisa Kay..:)

Tekan banner kalau nak JOIN.. :)
So, semua syarat aku dah buat, dengan letak sponser dalam entry dan sidebar..:)

Sponser- sponser untuk "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"
Actually, some of them, lama dah like and follow, tu ada yang terlepas kat bloglist>>shoppinglisty aku..:)

Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER
Cepat-cepat join taw!!

Senarai hadiah The Ultimate Year End Giveaway.

Fuhh..best-best je adiah dier..mudah-mudahan ada rezeki aku kan..:)

So, sesapa yang suka join GA or contest tu, ape lagi, jom join reramai!!..:)

4 comments:

nabila azmi said...

hi...follow awk=)..

good luck=)..sy join ga nih gak=)

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

Salam

Terjah dr giveaway yang sama :)

http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Goodluck blogmates ! :)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D