Pages

Tuesday, December 20, 2011

I'm The Lucky Person on Her Birthday

Sempat agi kan... nak join Contest ni.. hehe... Kater nak study..adess..xpe2,,kejap je..;p








1. Buat entri tajuk "I'm The Lucky Person on Her Birthday"
2. Copy banner kat atas dan link kan ke entri ini.
2. Letak blog SBK dalam bloglist korang.
( sebab kena ambil tahu apa-apa update, kalau terlepas, jangan salahkan pihak penganjur )
3. Hadiahkan SBK dengan satu gambar yang korang rasa sesuai untuk jadikan hadiah.
( Tak kisah ambil dari pakcik google tak. Edit ke tak. )
Contoh :

4. Submit link entri di kotak komen entri ini sahaja.


So, saya nak hadiahkan SBK ni la::

Heels yang comel nih..:)

1 comment:

SiBudakKurus said...

awww..cantik heels tu..thanks..gudluck yer :-)