Pages

Tuesday, December 6, 2011

Ouhh.. banyak nye keje..

Huuuu..welcome2 busy week.. Sebab??.. Minggu ni dah start pergi sampling untuk final year project. Banyak benda kena urus sendiri.. Dah kena pergi sampling sorang-sorang. Betul2 kena independent.. fuhh...


Hari ni aku cam ape ntah, kesana kesini carik mereka yang berkenaan. Nak jumpa dekan, xde pulak, nak jumpa lab assistant, xde pulak.. Haizz.. semua keje dah terbengkalai..


Sekarang, nak siapkan slide presentation untuk assignment pulak..


Actually masih risau, sebab baru teringat nak booking microscope untuk tengok sample.. huhu..

1 comment:

Kathy Tuah said...

teringat masa study dolok..nasib bait dah lepas..hehe..