Pages

Tuesday, December 13, 2011

Lovely Monday...

Assalamualaikum... :).. holluuu...!!.. haha..bahasa apa ntah..;p

Saje je nak bagitau, this is my first day doing my lab. hoho.. setelah sekian lama.. bermula la episod berada-dalam-lab-setiap-masa. :P

Not very tiring, thnks to my dear friend, Fiza who helps me a lot!!.. Yelah, nak tanya supervisor, office dier jauh sangat, tanya everything i dont know how to handle my sample with my fren and my lab mate, Fiza.. Aisehh.. ;p

Dalam, lab, keje aku adalah mengadap miksroskop.. biasala kalau dah kerja with mikroskopic organisms yang sangat kecik tuh.. memang agak pening la.. Penat gak nak carik Dinoflagellate neh.. huhu



Neway, these are some of them yang sempat capture, banyak lagi actually.. Hoho.. pakai camera fon je, sebab camera betol xde battery.. adess...

Tengah kusyuk2 wat keje, mak hantar msg, ajak jenjalan, sebab adik nak beli buku. Hoho.. rase rajin le budak tu.. Kemain tetiba nak beli buku, slalu cuti, ngadap pesbuk je.. budak-budak skrang.. haizz.....

Tengah window2 soping tetaiba rasa nak beli kasut yang selesa untuk diri sendiri. Aiseh.. Yela, pas ni, aku akan sentiasa menghabiskan masa kat lab, so kena pakai kasut.. Nampak je kasut ni, teroossss tak nampak kasut lain lagi dah.. Terbekenan dengan kasut ni, merah+cream, biru+cokelat. Lama aku nak pilih kot.. haha.. both sangat comel!!.. Haha.. Sekalii... aku pilih kaler ni daaaaa... :p


Skang nak sambung tengok muvieee... XD.. padahal keje belambak..;p

2 comments:

azlizaasri said...

bestnya dah masuk lab . all da best nadia . risau nak g sampling :P

Amni said...

betul.. kat lab kena pakai kasut.. tapi kitorang kat lab ni selamba badak guna wedges.. hehehe... selesa... boss pun selamba.. nasib laa.. cuma kalau bis boss mai, kena la pakai kasut.. hihi