Pages

Friday, December 16, 2011

Minggu Hantar Assignment...

Assalamualaikum.. Morning semua!!.. :)

Hari ni hari last untuk hantar assignment yang paling last sekali.. Actually, assignment ni dah hantar, tapi kena re-do sebab too many mistakes lepas presentation semalam..



Macam ni la kerja group assignment. Group lain takde pun kena re-do. Part aku dalam assignment ni adalah, wat slide presentation je. Kekadang blur jugak... kadang2 rasa tak involve dalam assignment ni. Aku tak tau, memang mistake aku, ke, dorang memang xbagi aku wat keje.. Bukan aku sorang, ade lagi one of my friend.



Skarang kena tunggu emel dorang untuk aku print.. Haaa.. Keje aku skarang printing pulak ek.. ehmm.. Dah la pas ni nak pegi lab pulak.. Banyak nye keje...

Rasa nak shopping hilangkan segala stress neh.. But.. no money no talks... huhu


Kan best kalau ada duet banyak.. :)

4 comments:

cik LyLy said...

hakk, saboo jela kak. akhir tahun kan.. btw, gudluck!

fathiyyahISMAIL said...

wahh patrick! huhuuu ^^

syakey said...

mmg minggu ni minggu assignment penuh T__T

Lady Shana Sweet said...

no money no tall.. no belacan no tutok kowh.. huhuhu