Pages

Wednesday, December 7, 2011

Nak nangesss

Baru semalam dapat softcopy dari all group member untuk assignment.. Sebab kitorang punya turn untuk presentation minggu depan.


Tetiba pulak petang tadi one of my group member gtau nak present esok, sebab next week dier xde.. huhu.. So??

Aku kena wat slide untuk presentation tu la.. uwaaa.. penat nyer nak buat sorang-sorang. dah banyak giler case study ni. macam nak giveup pun ade.. Huuu. tu la.. dari minggu lepas aku mintak softcopy, untuk aku baca dan buat slide.. tapi baru semalam nak bagi aku.. tak ke haru tu...


Kang semua kerja last minit. Now, aku terasa dah penat sangat. Bayangkan assignment 58 page kena padat dalam power point presentation. Jenuhh pikir mana satu yang penting nak letak dalam slide.. Feninnn!!

2 comments:

Kathy Tuah said...

kdg2 part mcm ya nyuruh x best mun polah keja dalam group..huhu

eva said...

hohoho.. asa nak pecah palak handle suma ya.. mun kmk pun nang mok give up juak eyhh.. huhu.. be strong k.. bukan strong jak mok perlu kuat gik k