Pages

Wednesday, December 14, 2011

Sakit hati..vs Suka hati

Memang sakit hati pakai fon SE kan.. Asek rosak je.. Penat!..
Now, guna balik Nokia yang lama.. basic application:: untuk taip mesej n call je.. :P

pegi trade in kat seberkas pon xlaku.
siryess.. lepas ni xbeli SE lagi dah..
now tengah menuggu nak dapatkan Samsung Galaxy Y pas usha2 kat Seberkas hari tu.. :P
agak murah la, sebab tak mampu nak beli galaxy tab yang latest tuh.. rite..

murah memang murah, tapi kalau wit xde.. xguna jugak.. haha

Samsung Galaxy Y

dan Samsung ni jugak..;p

Samsung Corby
Because... both of them memang ada cover kaler PINK!!.. hoho

2 comments:

Cik mama said...

Waaaaa next year pun cik mama akan beli samsung y gak.. InsyaAllah.. laling2 kamu kna tag tau..cepat terjah yerr - check it out (^_^)

nurmujahidah said...

check this entry,, 5 entries in 1,, sume best,, kalau dah join mana-mana satu,, gitau muja k,, muja akan wat something for you ... sama ada buat review or letak kat blog list,, muja follow:D

http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html