Pages

Saturday, April 16, 2011

200th Follower!!..


glitter-graphics.com

Happy Weekendss korang...!!.

Hehe.. dr tadi aku je yang update belog kan.. cam xda keje lain dah.. Aku ingat nak layanz af je tadi, tp bosann la.. so, aku dengan rajin nya, nak baca nota.. taw2 je la kan, kalo dah on9 tu, len pulak menyimpang nya... :P

Aku baru pasan, dari tadi aku wat enry baru, follower aku dah 200 orang.. wahhh.. tengsss kepada follower yang ke-200 yang sudi follow belog nie..;)




Ni la dia... Puan Bee.com.. belog puan Bee nie, ada banyak tips and tutorial. Video2 maharaja lawak malam tadi pun ade.. Aku pon donlod dari situ tadi.. Hehe... Xdapat nak tengok maharaja lawak mlm semalam kan.....

Neway, rajin2 la terjah belog Puan Bee nie, dia rajin wat segmen, review belog nad bloglist taw..!!..

4 comments:

syairahmohdanuar said...

bestnya dipromote >.<

cik bai said...

nadia kena tag

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/04/tema-bercinta-lepas-kawen-atau-sebelum.html

Dea said...

@syairahmohdanuar jom terjah ramai2... :P

Dea said...

@cik bai amboi2.. aku br je tag ko.. ko tag ak balek??.. hihi