Pages

Thursday, April 14, 2011

Its almost finishh!!


glitter-graphics.com

Assalamualaikummm... n haluuuu to everibodi yang sudi jenguk belog yang comot lagi cumel ni... hahah...


Finally..aku bersuka ria tengok muvie  je malam ni... Eheheh.... Tinggal presentation esok je lagi.. Repot pon tinggal nak hantar esok, n i've done my part.. it was likeee fuhhhh... Aher nya.. Semua berjalan lancar.. Alhamdulillah... Skang, nak fokus untuk final pulak... Dan aku, belum setadi lagi.. tunggu la setadi week nanti... Adoy...:P..

Yelah, selama ni asek wat esaimen, setadi pon ntah ke mana... Aku tak tau.. :P Tak sangka, next sem, i'll be a final year student... n then??... InsyaAllah, sambung master, tak pon, g kawen... Haha... Oke2, siryes2... :P



Ehem-ehem.... Exam aku start 25hb Apr- 9 Mei 2011.. Pastu, LI (latihan industri) or praktikal kena register 16hb Mei... Huhu... But still, tempat aku nak LI nak komfem lagi.. *risau*.. Penat dah ulang-alik ke pejabat tanya surat dah sampai ke belom, blablabla.... Maseh gak xda jawapan.... Baru mintak tempat LI, belum lagi mintak keja nanti.. huhu.. Pas LI 2 bulan, cuti ternak lemak pulak.. :P Keja part time??.. wait n c la...



p/s: mode nurkasih..yassin ft tiz zaqyah.. layanzz..

4 comments:

Cik Ezy said...

gud luck ek..
wat yg terbaek utk exam..

GeminiGurlz said...

dea skrg ni ambik degree ek?

Dea said...

@Cik Ezy tengssss.. hehe...

Dea said...

@GeminiGurlz aok, ktk tek..?..;)