Pages

Monday, April 18, 2011

Segmen: Handphone Ku


glitter-graphics.com

Halu korang...

Assalamualaikum.....




alamakk!!.. Banyak nyer segmen n kontest yang aku kena tag.. Bila nak jawab eyh??.. Xpe2, nanti aku jawab k, tunggu ada masa je... hehe.... Thankxx jorang yang tag. Tapi, firstly, nak join segmen yang rilek2 kan minda jap.. Hehe.. Segmen ape??.

Segmen henpon ku... :) Penganjur segmen ni ialah:: Chegu Zubir, kalo nak join, kelik je link tu, oke..;)

Sony Ericsson T715 Rouge Pink



Ehem-ehem... ni la henfon aku pakai sekarang.. Sebab aku pilih fon nie... mesti korang dah taw kan... Hehe.. Sebab kaler pink la, n its affordable.. kalo C3 ke X3 ke blackberry ke strawberry ke... xmampu aku.. :P

Miss Pinky aka fon aku nie, penah sakit.. Tensenn kot aku..nak taw sakit ape??.. tengok Cnie. Dah baca??.. Hehe.. Sorry la kalo xpaham, bm sarawak, wat2 paham je la. Xpaham tanya.. Hehe..

Yup, fon sony ni cantek design nyer, graphic cantek, battery tahan lama, tapi salu gak poblem la... Huhu..tp xpe, skang dah oke dah.. nasib bek masih ada waranty.. kalo x, melayang duit ku.....:P

Ringtone yang aku guna sekarang is lagu Kamu Yang dari Gzell feat Zain Ruffedge.. Alaa.. OST citer Seribu kali Cinta. Versi baru..;) Then, message tone nyer lak, bunyi MSN Messenger.. Hihi.. Simple je..

Selain rajin memadatkan fon nie dengan lagu, aku pon rajin donlod theme, wallpaper, n letak asessori yang bejuntai-juntai tuh.. hehe.. Tapi assesori tu kekadang xtahan lama la, asek putus je.. :P


Aku sukaa letak benda yang cantek2 kat fon, sebab, fon ni la aku guna tiap hari, susah n senang..:P

17 comments:

Cik Ezy said...

cantek enpon die..
cik ezy pnye enpon cikai je..
ekeke

man yusoef said...

smart ah hp camtu...tapi tak suka yg slide punya...huhu

z a z a said...

smart + ayu + cantek hp tu. mahal x kat msia?

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Cik Aish said...

comelnya hp dia...mcm best je segmen ni..hhe

NUR AYNIE said...

kacak tpon eyhh~~=P

[sutera kasih] said...

mcm best jak segmen tok...mok join la mun skda pa nk dpolah hehe

Far8 budak baik said...

hahaha nak hp warna pink je..
nyampah..=p

Dea said...

@Cik Ezy tengsss.. npon biase je..XD

Dea said...

@man yusoef dh yg slide je yg bkenan ni.. hehe

Dea said...

@z a z a ok la jgk... hehe

Dea said...

@Cik Aishjom join.. hehe

Dea said...

@NUR AYNIE haha..tengs3..

Dea said...

@[sutera kasih] dh join lum??.. tgh mlm dh tok.. hehe

Dea said...

@Far8 budak baik haha..biase la, pmpuan n pink xleh dipisahkan..:P

Chegu Zubir said...

pergh...cool siot...suka3..nak pinjam boleh ???

tq cz join my segmen

jom baca update entry segmen
Blogger dan Handphone....

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

datang dri blog cz =)