Pages

Sunday, April 3, 2011

Weekendzz ku...


glitter-graphics.com

haloo uolsss...


Aku tengah bergumbira dok depan tv tengok ulangan AF sambil wat esaiment HE.. Haha.. Gumbira ker?? Yela, kat umah, dengan kebisingan tv, kebisingan mak aku marah adek2 aku tak mandik lagi, kebisingan bunyi air, adek laki aku basuh keta, n kebisingan umah orang wat pengilan( kenduri kawen) xjaoh dari umah aku. Aku tak pegi sebab mood nak wat keje je ari nie.. Hihi..



Bukan apa, petang semalam dah tolong-menolong kat umah baru kazen aku, ade wat majlis doa selamat umah baru kazen aku kat Muara Tuang Park malam semalam.. ;) Sejak tengah hari semalam aku dari Unimas ke umah dier, sampai ke malam, berjemaah, makan, tulung2 kemas, then balik.. Penat woo... Sorry, xde gambar, malass kot nak hambek gambar.. Neway, umah dier besarr n sgt luas... Boleh tambah satu bilik lagi kot kat taman dier..:P



So, aku nak siapkan keje dulu arr.. n nak balek Unimas esok pagi... Hihi.. Malam nih nak tengok ABPBH pulakk.. n tunggu bilerr la ulangan Maharaja Lawak eyh??.. Nak tengok la,... :P


2 comments:

saya YANA said...

siap kan eksaimen tu..! hehe...
maharaja lawak.. aah kan.. Yana paling suka sepah la..

Dea said...

@saya YANA bila ulangannye yana eyh??.. nk tgk la.. ;)