Pages

Sunday, April 17, 2011

Bosannyer hari minggu....


glitter-graphics.com

Hari Jumaat lepas sepatutnya dah stat dah minggu stadi week, tp aku asek ngadap belog je, xpun, blogwalking,.. Bukak nota tu ade la.. tapi xlepas2 agi satu chapter...hehehe

Penat dah membelek nota n belog, aku pun wat header baruu kt atas nun. hihi.. tema kali nie, black n white.. Kalo bab edit-mengedit ni, rajin plak aku... hihi... penatt le, asek ngadap latop... nk tengok tv, hari mggu camni, xde citer best.. adoyy... nk jalan2?.. agi la, xde mood...



Tu la, masa banyak esaimen, xsabar2 nak habes, skang dah free giler, xtaw nak wat hape... :P

14 comments:

Jack said...

Kan bagus tu..tido je..hahahha...

fly higher

:: Nonoy :: said...

tido. tido. tido.! hahaha

boh bukak bku ya, ngee3.. :p

M.mushi said...

heyy :)

ditag join contest mata paling kebabom (http://mystoremind.blogspot.com/2011/04/contest-mata-paling-kebabom.html

Dea said...

@Jackhaha..xleh tdo slalu glak...

Dea said...

@:: Nonoy :: hehe..neypat tdo jak..;)

Dea said...

@M.mushi thnx..;)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

Chegu Zubir said...

hehehe..xpe slow2...jalan...t lepasla chapter tuh


jom join
Segmen : Handphone Ku

chenta nana said...

suka blog.. comel.. nana suka.. btw salam kenal dari saya-chenta nana-

Dea said...

@アヌム ちゃん~~ dh tgk..:)..im so amaze.. beznyer..

Dea said...

@Chegu Zubir tu la psl..oke, t join..;)

Dea said...

@chenta nanatengss nana... t singgah, k..:)

RaMa-RaMa Fareeza said...

boring owh ngadap buku..kmk dolok x gila ngn blog tpi gila main game...selagik x menang game ya tenteram maok blajar heheh *jangn ikut mcm saya*

Dea said...

@RaMa-RaMa Fareeza haha..yala tek.. xpa, laptop xbnyk game, muvie jak bnyk..:P