Pages

Sunday, April 24, 2011

How to see who viewed you..blablabla

Huuuu… ape kah ini semua??… Kenapa benda ini mengganggu aku??.. Tensen kot.. Aku asek kelik not attending, n dorang asek ajak aku attend event nie, ke?? Whateverrr~~

Untitled


Ade aku kesah sapa nak tengok aku nyer profile fb??… Kalo profile belog, aku kesah la jugakk kan.. Haha… Semakin aku ignore, semakin banyak pula noti datang…huh


Bukan setakat noti je, kekadang tab aku penuh kot, orang anta chat pasal tu, kelik link nie la ape la.. iskkkk… At first, aku ingat aku memang banyak peminat biler tengok banyak chat dtg,.. Smile with tongue out tapi yang sebenarnya??.. Hampehhh… Chat soh kelik link itu ini…


Huh..kalo aku kelik attend, benda ni kaco aku lagi x????

10 comments:

Cik Ezy said...

a'aa bosan la tgok mnde alah ni..
huhukk..
nsb baek xrmai yg invite cik ezy..
huu

mary ann ;) said...

benda2 nie kdg2 mmg annoying sikit kan?? hahaha

sabar jelah ;)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

lebih baik ignore je...
OE pun dapat banyak sangat benda tu...
sampai kadang tu rimas...
tapi dah dia nak masuk, biarkan je... nanti lama2 hilanglah tu...
OE pun tak faham kenapa ada benda alah nie...
ish ish ish...

myzasuki said...

bende nih sengal !
baek jangan layan ..
haishh

KatekateKite said...

hahahaa... malas layan mende tu, sape nak tengok, tengok ler, tak amek kesah! =p


*cantik eh ? macih! hehehee >.<
-------------------------------
Mintak tolong vote no. 23 kat sini =)

Dea said...

@Cik Ezybnyak giler la cik ezy... mnyampah kot..

Dea said...

@mary ann ;) tu la pasal... huhu

Dea said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEda'a..memang dah ignore, pastu bila bukak fb balek, ade lagi yg baru...~~

Dea said...

@myzasuki memang xsuke layan benda nih..

Dea said...

@KatekateKiteoke..!! i will!!..:P