Pages

Thursday, April 21, 2011

Halu..halu... halu...

Penat nyer menelaah... :P.. Alhamdulillah.. almost suma subjek aku dah cover sket2.. Hehe... Belek2 je pon... Xpe, t sambong balek... Jamm kot kepala hota* ngadap nota je dari pagi tadi..:P

Nak citer, petang tadi, mak hantar sms tanya balek umah ke x, yela esok kan cuti, Good Friday. Dengan ragu-ragu n malu-malu nya aku g tau mak, tak balek kott, nak setadi.. Hehe.. Tetibe jadi baek kan kan kan.. Nak setadi kat kolej je... Selalunya pantang je ada cuti, asek nak balik je... Ni la first time, selama dah almost 4 semester, selalunya aku setadi week kat umah, tapi semester ni, aku setadi week kat kat kolej.. Hehe... Bukan hape, kat umah, banyak benda len aku wat selaen setadi.. Kalo kat bilik, sampai muntahh kot aku setadi.. Hahah




N dengan gumbira nya aku nak gitau, aku dah ada tempat untuk wat praktikal aka LI next sem!!.. Whoahhhh... Alhamdulillah... Tadi, Pusat Perikanan Tarat call gtau aku masa aku tengah nyenyak2 tido with notes in ma hand, kacau toll... Haha ...


alamakk.. makin tembamm la pipiku... huhu


Oke2, in conclusion, dorang dah meluluskan permohonan aku nak wat praktikal kat tempat dorang, n aku rasa sangat lega..  Selain final Exam, benda ni la yang paling merisaukan aku... Ada 3 tempat LI yang aku dah mohon kot.. Dari sem lepas lagi xda jawapan. Mau x cuakkk.... :P Kalo tak , aku memang dah FAIL dah LI sem depan sebab tak wat LI..huhuh.. Seb baek dapat dh... ;)

Tapi before tu, mestila setadi habes-habesan untuk finall dulu!!


p/s: dak sarawakian, hepi holiday !!...

4 comments:

Cik Aish said...

ada elaun tak tpt tu?krjn mcm tk bgelaun je..cik aish dulu praktikal kat tnb..pun tkde elaun..sedey..haha

Dea said...

@Cik Aish ntah la cik aish.. xde pulak tnya..:P

Faizal n Fashitah said...

Rindok naa cuti ritok koh ehek XD

myzasuki said...

good luck untuk awak !