Pages

Tuesday, April 12, 2011

Unfollow belog...


glitter-graphics.com

Haluuuu everyone....


Kalo korang nak tau, hari tu, aku telah mengunfollow belog yang penah aku follow.. Huuu. sorry lah korang eyh... Ada banyak la gak belog yang aku ter un follow... :P Sebab-sebab aku unfollow belog itu ialahhh..

  • Lama gilerr tak hupdate... Siryessly, masa aku blogwalking, aku pegi suma belog yang aku follow.. Huu... Ada yang sampai setaun dah tak post entry.. So, dengan konpiden n tanpa segan silu aku unfollow belog ituh...
  • 'BlogNot Found'.... Aku xtau nape, kekadang tu, xdapat pulak nak unfollow, sebab blog not found.. eran lak aku.. So, aku hide dari list... 
  • Belog yang aku follow, tapi aku lansung x jengok.. Huuuu...soryy to say.. kalo entry asek jiwang karat jer, segan lak aku nak baca... :P haha
Aku xkesah pon beloh korang banyak widget ke, ada lagu ke, asalkan takde ciri2 kat atas tuh, aku baca je belog korang... Memang, aku baca semua belog yang aku follow, nak komen tu jarang la ckit... Hehe..

To all kengkawan yang dah follow belog ni, korang gtau je.. Nak jenguk balek, sebab kekadang g profile korang, xde pulak link belog korang... Huhu... Kalo nak tau cara nya, tengok cnie..;P..



p/s:: Aku bukan perasan aku banyak followers, just nak jenjalan, tambah kawan, n follow balik belog korang..:) Tengsss... Hehe..

14 comments:

GeminiGurlz said...

hehe,,,, no komen... tp komen juga..haha

Cik Ezy said...

hoho..
cik ezy bkn kategori jiwang ye..
keh3..
blog cik ezy jiwang jgk kdg2..
haha

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

nk msk dlm list jgk

Yann Mazian said...

ktk unfollow kmk sik deng? hehehe. :P

Dea said...

@GeminiGurlz hehe.. xpa, komen jak bnyk2.. :P

Dea said...

@Cik Ezy hehe.. xpe cik ezy... bkn selalooo.. :P

Dea said...

@Fareha Rahmat (Bos Besar) oke2, t terjahh belog awk yer...:P

Dea said...

@Yann Mazian ya xmungkin la.. hehe.. mek skaa bc belog ktk.. :)

isma said...

i like ur stail... hehehe... :)

EJA said...

eja dtg cini..hihi..macam mana dgan hal aritu?bleh nmpaK tak blog eja update?

M.mushi said...

hehee , blog sy pun kekadang ada jiwang jugak .
eeiii , malu -,-

Dea said...

@isma hihi..ye ke..:P

Dea said...

@EJA xnmpak la eja.. eja ada update lagi..??..:P

Dea said...

@M.mushi kalo kekadang takpe, kalo slalu??.. :P..