Pages

Monday, March 14, 2011

Day 6 : 10 items you can't live without..


glitter-graphics.com

Day 6 untuk 10 days challenge... So, tinggal 4 hari lagi la kan.. Huhu.... Takpe2, t kalo korang ade join contest ke, tag2 ke, tag aku eyh.. hahaha.. pomot diri sendirik plak... 

Bukan pe, aku, nie selalu xde idea nak update ape, kalo ade kontes ke tag ke, dapat la aku wat selingan2 nak update belog.. Hehe...

10 items i cant live without... item eyh.. so, benda2 la kan... ;)

~ my laptop.. pemberian my lovely auntie
~my henfon, Sony E.
~my Upax Simkad... pakai since dr matrix Labuan...
~my botol air.. Hehe... Kat mane2 je kompem aku bawak air, kcuali la time puasa keyh.. kalo tak botol air yang besar tu pon, botol mineral ade je lam beg..
~my bantal wangi..my prenzz gift.. ;)
~my bags, kasut, baju..
~shawl kesayangan..
~my ic, lesen, kad2 atm
~money...
~gift from my BF, fren, Family

Tu je la wat masa nie....



4 comments:

saya YANA said...

ic memang penting..hihiihh...

al_hakim said...

kalau tak de jadi ape ek?sakit ea..hehe

Dea said...

@saya YANA taw xpe.. hehe

Dea said...

@al_hakim xdela... merana hidup.. hehe... XD