Pages

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


glitter-graphics.com

Yuhhuuu....

Yeyy, Abg Ben wat segmen lagi, so, dengan gumbiranya, kamek maok join!!..;)

http://www.benashaari.com/2011/03/segmen-blogger-ikut-negeri.html
Nak join??.. Kelik jer link kt bawah banner di atas..;)

Letak banner, dah,,, Link pon sudah, latar belakang??..;)

Nama diberik, Nurul Nadia, asal Kuching, Sarawak. Umur, 21 taun n now studying in Unimas, taking Aquatic Science first degree programme. Tahun 2, sem 2 dah,, InsyaAllah grad taun 2012. Aminn... ;) Anak kesayangan mak n bapak. Suker tengok CSI, Smallville and hindustan addicted. ;) Suker membaca, banyak koleksi Remaja, Dara, Seventeen,Rapi. :P.. Dah beli dah RAPI yang ada Abg Ben Ashaari.. Hehe.. Novel xbanyak sebab suker pinjam je.. 

Profession sekarang:: Student 2nd Year...;)
Blog Peberet: Sumer belog yang ada kat beloglist saya..;) Sebab dorang banyak sharing a lots of information, kadang2 benda yang kite xtaw, kite boleh dapat dari baca belog dorang nie..;) 

Belog Yang saya xgemar masok:: Ade banyak sangat widget, ade welcome2 la.. Huhu.. Sorry to say, tak suker ar.. Belog yang ade politik2 cket... xminat.. :P

Impian terhadap Belog:: Dapat ramai kawan, and dapat share sumting to someone yang baca belog Nadia nie..!!

Ok, tu je la kan.. ;)... 
Daaaaa...



p/s::Kamek:: Saya
       Maok:: Mau

18 comments:

Fuuyooh said...

salam.. kmk dah follow ktk.. ktk gk.. hehe

GadisGula-gula said...

sye pown tak suke yg ade welcom2 tu.. adess... susahkan org je.. haha~


semoga awk dan blog ni terus maju dan dikenali ramai..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

pearl jade said...

salaam dik...dik,esok akk g srwak.g kuching.doakn akk slmt smp ya???ape sourvenier best ek nk beli???

Fuuyooh said...

dgar ktk lagu negara ku .. sedih dah jak.. sa nak nagis jak.. cth: negaraku tanah ? apa.. sambung

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

Rafi Nilhan said...

salam..kamek miak KCH koh..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html#comments

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

chocochoky said...

paduhal ! kamek kat uitm ya jak. nang dah dekatlah..

asal selangor.. :)

aimi shahida said...

hai org srwk !
salam kenal

^^

Dea said...

@apisv2 wsalam... thnx singgah..;)

Dea said...

@pearl jade iye??.. slmt datg!!.. hehe... sy doakan akak slmt smpai..;).. hehe..mcm2 ada kt swak utk wat sovenir nie.. keychain/pua kumbu/n banyak lg la.. jln2 dlu.. ngeee

Dea said...

@Fuuyooh sedeh??.. knk??..xphm..huhu

Dea said...

@nadiemsharmzokeh!!..pasni kte jenjalan..;)

Dea said...

@aimi shahida salam perkenalan smua!!!..;)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

Dea said...

@Kei Seichi thnx singgah!!..;)

pRiNCe said...

selamat berkenalan...:)
saya blogger kl...
jom jadi member nak???