Pages

Thursday, March 3, 2011

Di Sebalik Tabir Blog...




Assalamulaikumm.. n a very g00d afternoon to olss of u...

Memandang kan aku xde kelas hari ni, so free la jugak kan.. ;) Dengan hepy nyer aku nak join segmen abg Ben lagik nih!!.. Hehe..







Latar Belakang aku::



Aku seorang blogger dari Kuching, skang setadi kat Unimas, amik sains akuatik. ;) Kak long dari 5 orang adek beradek, ehmm.. pe lagi eyh.. Suke tengok citer hindi, csi, smallville dan telenovelas.. hihi.. Suker kaler Pink, purple, putih and hitam.. Aku seorang yang simple, tak banyak songeh, tak suker stress2.. dah lama dah join belog nih, tapi baru skang aktif ckit, entry lama2 dulu suma dah DELETE!!. haha.. kanak-kanak sangat kot.. Skang pon maseh kanak-kanak jugak!!.. :D

Jumlah Follower:: 69 orang.. 

Soklan dari Abg Ben::

-Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Kalo xde belog, aku hanya berada dalam alam maya untuk wat esaimen je kot.. tak pon, bukak FB ke, bace belog orang len??.. hehe..

-Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Belog aku nie sumer nyer tentang aku, and the world around me.. :).. Aku pon suker baca2 belog orang n jadik silent reader. Kepentingannyer, aku leh tambah kawan, tambah pengetahuan from blogger laen, n dapat share something dengan orang len.. ;)

-Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
Belog feveret aku ialah belog2 yang ada kat belog list aku nih.. Hehe.. Macam-macam ada.. Ada yang fashionistah, yang ada tutorial, yang lebeh personal yang suker share kehidupan dorang, yang suker share tips, and banyak lagi la..:) Yang penting, sumenyer aku suker baca!!

 Ok la.. tu je soklan2 and sumting about me.. Kalo nak join, klik jer banner atas tuh, keyh!!..

27 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

ceritera asni said...

hai awak.salam kenal.. i love serawak.hehe

Syue Mustafa said...

Salam perkenalan.

Mamaleesya said...

jenjalan tengok rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

Lulu caldina said...

Semangat untuk terus berblogging...
Semoga kita semua berjaya...yeah...
*wink

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

R.I.E.Z said...

dtg melawat disebalik blogger..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

*jgn lupa follow yer..:)

nur sharfatin che abdullah said...

jenguk2 dari di sebalik tabir blogger dr abg ben. kwn , oke ?

man yusoef said...

yeay...bace blog org lain pling best...lagi2 jadi silent reader..haha

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

keep it up untuk blogging yaa!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

EJA said...

wa..rajin2 berblog ya..

Fadzillah Kamarudin said...

singgah dari blog abang BA...
salam perkenalan...

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

SheY PuLL said...

hye kak long...nak kawan ngan kak long la buleh x?>

JOM jengah blog saya... Ade orang tipu saye!!! (http://sheypull.blogspot.com)

aida4eva said...

heee~ ske tgk industan gak.gimme five :)

http://aida4eva.blogspot.com/

Nasuha Salleh said...

wah org srwak =D nnt buat lah entry psl bhs2 srwk..hihi

Dea said...

@apisv2 tenkiu!!.. t lawat balek!!.. ;)

Dea said...

@ceritera asni yea???.. jom datang sarawak.. hehe

Dea said...

@Lulu caldina thnx lulu..!!.. semangat neyh!!.. ;)

Dea said...

@man yusoef a'a..itu la sayer.. hehe

Dea said...

@SheY PuLL hehe..mestila buleh!!..;)

Dea said...

@aida4eva yey!!...kiter geng!!..;)

Dea said...

@Nasuha Salleh wokehh.. no hal..;)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

http://geekzster.blogspot.com/

Dea said...

@Kei Seichi thnx!!..;P

[sutera kasih] said...

aee..knk didelete entri2 nok lmk2???hehe syg ehh..kenangan yaa..btw, slmt bekenalan :)

Dea said...

@[sutera kasih] segan nak ngeso.. dolok2 xda org baca bah.. ciput2 jak isik entry, heheh