Pages

Sunday, March 13, 2011

Sorority Life….

Sape penah men sorority life kat Facebook???… Ankat mouse…!!… Hihi… Yeayy kiter geng,,, jgn luper join house aku ek…

Aku sukerr nih…sebab level dah naek… XD… I loike…

Kalo bukak fb, komfem aku bukak sorority nih,, depend ngan kelajuan tenet la.. Smile

Untitled23
Tengok nih.. haha.. level 70 dah.. aku suker men game nih sebab dapat wat event, aka socialize la, sampai dapat tambah influence, tambah brownies point, tambah duet untuk shopping… hihi…


Untitled567

Ni la ropenyer kalo “Home”… Lam umah aku dh ade 351 org, level dah 70.. hihi…tgk nama aku, Dyanaelle.. nama nie memang dh ade,, xtaw lak kalo leh tukar2 ke x.. Xpnah tukar agi.. Winking smileCash lak memang dah bejuta dah,, xtermsok yang dalam akaun… kalo la betol2 dwit haku banyak nih… fuyoooooo…
80001

Ni la fesyen haku skang.. Hihi.. di alam maya la… Smile with tongue out.. nak kumpul dwit banyak2 agi.. nak shopping.. XD

Kat bawah ni lak aset2 aku… untuk fight ngan dak sorority laen… Ader jer fight2 nih, catwalk pon ader gak… Asal ko nyer aset2 tuh banyak, snang je nak menang… XD…


Untitledzxvc
Untitledzxc
Untitled6
Untitled577678


Sekali sekala dapat gak gi Rio… hehe..part shopping la yang paling best.. baju cantek2 jer… huhu… Dolu ade Tokyo,Paris, Milan..skang Rio...nanti tukar ke mane lak ntah..


Untitledmn
Untitledgd


Skang nie gigih nak tambah influence n tambah level… dapat la soping bnyak2… hihi… Kalo korang baru start nak men, join2 la house aku eyh… tak pon, add FB aku..;P


Daaaaaaaa….

7 comments:

saya YANA said...

haha...cam best je...
tapi Yana da tak maen game da.. nanti leka sangt.. semua bende tak buat.. haha...

Dea said...

@saya YANA hehe..jom2... sy men pon kalo tenet laju je.. hehe.. xdela melekakan.. just habiskan Energy n keje ckit..pastu tggu energy full balik... :P..

Qaseh dalia adelia said...

haha qaseh dulu2 pernah main game ni sebelum ade blog lepas ade blog dah xlayan dah game2 ni eceh

saya YANA said...

same ngn Qaseh.. haha.. kononnye nak kosentret kat blog..:P haha....

Dea said...

hehe..yo la tu.. :P...

izaFiza said...

selalu dpt request suh join game neh..tapi malas nk start..hee..

Dea said...

@izaFiza kalo cmtu, sy request, awk approve keyh!!..;)