Pages

Tuesday, March 22, 2011

Kempen Kongsi Idea | permainan dulu2


glitter-graphics.com


aku telah di tag lagik by my sarawakian blogger frenzz, Cik Nonoy. Uhuk2... 


Erm... nak letak permainan ape eyh..??.. Masa kecik2 dolu, aku memang suker maen.. Paling sronok is..maen kejar-kejar... hihi.. aku xtaw pe title permainan masa tu, polis entri kot.. Tapi, xde la polis n penjaat,  just suka2 pusing kampung, kejar2 ngan adik bradek aku, and my kazens2 pada masa tu.. hihi


Kalo ktorang kanak2 dulu, org sarawak cakap, 'men jadi'... Hehe.. sapa kena pass or sentuh, dier 'jadi' la,kepung ktorg sama dapat.. Pastu, yang dah terkena pass, dier lak 'jadi'...


Memang heaven giler rasa nya kalo dapat pass orang tuh, sebab dah penat kejar kot.. Hihi.. n kalo kena kejar tu, nevess giler, takot 'jadi'.. Haha






So, ni la citer aku, skang aku nak tag....


Cik Nadia peachmono & Cik Nadieya Diaries


Sebab nama dorang Nadia jugak!!.. ehehe... jgn mare~~


But before that, baca ni dulu..!!..;) dari pengajur kempen nie, bak kata Cik Nonoy... hehe


1 ) tuliskan entri bertajuk : kempen kongsi idea | permainan dulu2.


2) tuliskan entri yang mempunyai point mcm ni

  • kempen kongsi idea | permainan dulu2
  • hasil idea AlongXP
  • Di tag oleh Cik Nonoy
  • terbaca post ni kat blog Cik Nonoy
  • tag sorg ke 2 org ke 3 org ke 4 org ke 5 org ke 6 org ke 7 or ke 8 org ke 9 org ke 10 org ke beratus org ke,korg nk tag sume yg ade dlm bloglist korg pon xkisah.
  • tinggalkan permalink utk entri yg korg da buat tu kat blog pengajur dan kat blog owner yg tag korg / korg jumpe wat entri ni...okay???

Ok, DOne..!!... ;)

3 comments:

♛ nadia the blogger said...

hulla, thanks tag, akan mengambil tag dea cuti hujung minggu, heheh

alongxp said...

oooo...br tau org sarawak panggil men jadi.... huh...menjadi2 la jadiknye...hahahaha...anyway,thanx join....

Dea said...

@♛ nadia the blogger ur welcome.. take ur tym, keyh!..;)