Pages

Tuesday, March 8, 2011

Saya Di Tag..!!..



10 DAYS CHALLENGES.???

Assalamualaikum...!!.. .


First thing bile aku online, aku akan cek emel aka gmail..:P Sejak aku jadik Sahabat Blogger nih, tak penah inbox aku tu kosong.. Komfem ade je hapdate2 masok gmail.. Pastu, tross bukak belog. Tak de nyer nak bukak FB dulu. Kalo bukak pon, ader yang link tross ke SB.. Haha.. Ada ciri-ciri belogger tegar tak??.. 




Okay2..lari dari tajuk sudahh... Pagi tadi, si comey senegeri dengan aku, Nonoy , telah mengetag aku dalam 10 Days Challenge. So, these are the challenges::


Day 1: 10 things about you..aka me!!
Day 2: 10 things you love
Day 3: 10 things you hate
Day 4: 10 things you want to say to one person
Day 5: 10 wishes
Day 6: 10 items you can't live without
Day 7: 10 important people
Day 8: 10 of your favorite song
Day 9: 10 things you looking forward to
Day 10: 10 small or large secret


Dats all.. Tapi cam banyak jer, have to list seploh benda gitu... :P Miss Nonoy, kamek akan sedaya upaya menjawab nya, keh!!


Aku nak tag sape eyh...


Mereka ialahh..:




Fazidah
Sis Yann
Tasha
Eja
Yana


Korang2..sile la jawab keyh!!... 


Rasa2 nya, bile nak stat ek??... Tgk la caner esok lusa..sume nyer depend dengan kelajuan intenet.. fuhhh....


p/s:: Selamat Hari Wanita uollsss...

4 comments:

LadyComot said...

sini orang datang sengeh sengeh mcm kucing jer.hehe bukan kambing okey..hehehe jwb jgn tak jwb

kukumalu_izie said...

Aduh kak nadia.. mek tgh syiok lyn Marry Me Mae Ri kinek..haha.. xda ms gilak mk update blog.. ececeh.. xpa2.. mek sokong kitak jak la o.. sng... anyway, raget blog ktk kinek.. cmne bah ktk polah? mk juak..huhu

Dea said...

@LadyComot haha... comey je kot.. tgh berusaha nk jawab, yeahh..!!.;)

Dea said...

@kukumalu_izie update jak pa2.. hehe.. raget??..part ney ya?... hehe.. :P