Pages

Friday, March 18, 2011

Day 3 : 10 things u Hate…

Haluuu readersss… n followerss n frennnss.. Ni la Day 3 nyer challenge xsempat nak publish... heheh... Sok kte publish yang last day nyer, keyh..??.. Day 10 tomorrow la..:P

Challenges tentang 10 pekara yang haku hate sangat2.. Smile with tongue out

Pe ek.. tak bek benci-benci ni taw… hihi..nanti cinta… benci bilang cinta.. harharhar..*pe aku merepek nih…




~Aku benci bila aku ngantok giler time kelas… Tensen tul rase nyer.. Huhu… nape la time kelas aku leh ngantok, kalo kat bilik, takder pulak nak tido.. susah tido ade la…

~Aku benci orang perasan bagoss..

~Aku benci bila dah tido nyenyak malam2, tetiba nyamuk datang mengganggu mimpi indahku.. Huhu… aku benci nyamokkk..


tumblr_l9nkiu95hW1qbgyhro1_500

~Aku benci dengar lagu yang wat sakit telinga dengar..yang heavy2 tuh..

~aku benci situasi “ kalu aku carik benda nih, kompem xde, kalo xcarik/xpeduli, merata je benda nie..huhu

~Benci bila berodband selow cam siput sedut yang dijual kat roundabout smarahan tuh.. huhu

~Benci bila ada orang pakai barang aku tak bagitau dulu!!

~Benci dengan orang yang jenis tak paham bahasa..huh

~Benci bila laptop hang

~benci bila line celcom wat hal!!..

Sabor je la...
tumblr_l803kdz4UV1qbva80o1_r2_400

6 comments:

saya YANA said...

hahaha..benci2...sabo je la..

Sophie Al-yahya said...

benci jugak dengan semua yg awk benci.hekhek.. ;p

sya_syi said...

benci.. benci.. benci~~~ huhuhuhu... ^__^

nora said...

benciiiii :p


ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

Dea said...

@saya YANA hehe..tgh bersabo nie.. :P

Dea said...

@Sophie Al-yahya yey!!..kiter geng... hehe