Pages

Friday, March 18, 2011

RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip




Halu...halu...halu.... ;)

Hai korang... Nie first time aku join giveaway ..!!.. So, dengan sukacita nya, nak join giveaway yang Cik Nisa bwat nih..;).

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/yeahhh-giveaway-by-nisa-menaip-kembali.html

Oke, first skali, letak banner cam kt atas nie.. Kalo nak join, kelik jer link kat bawah banner tu..;) Yang best nyer, adiah nyer ialah>>> PASHMINA!!.. me likey bery much!!.. Hehe.. Tak penah agi dapat pashmina free nie.. 


Sesapa nak join, syarat-syarat dier::


  • Letak banner cam kat atas tu..
  • Wat entry tentang giveaway nie dengan tajuk:: RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip
  • Tak wajib follow, tapi sayer dah lama dah jadik follower Cik Nisa..;)
  • Tak payah tag2, just pomot2 jer, cam sayer bwat nie... Heheh..
  • Pastu, tinggalkan link kat GA tu, kat komen okeh...!!
  • Tarikh tutup:: Tengah malam ni, so, cepat2 yer!!..

So, ni je la.. ;).. 
Daaaaaa





7 comments:

LadyComot said...

siapakah nisa ni..?hehehe lama tak jalam2 sini...

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

pashmina...
bestnya...

anyway.. good luck... (n_n)

Dea said...

Lady Comot::.. She's one of my fevret fashionistah.. hehe... Suker bc belog dier, g la terjah, n join sekaki..;)

Orked::..thnx..:).. jom la join ramai2..;).. mne taw awk yang de lucky one!!...

aEvOeCaEdOe said...

Good LUck :)

rupa nya org swk juak :)

Nisa Menaip said...

thanx for joining :)

Izyan Nasuha Masri said...

jalan2 sini :D

Dea said...

@aEvOeCaEdOeaok, hehe...