Pages

Wednesday, March 9, 2011

Day 1 : Ten things about Me





~i’m truely Sarawakian malay gurl.. No mixing2 eyh...

~masok sekolah sejak umo 4 taun lagi.. Pra-sekolah.. Bukan taska or tadika eyh… Aku xtaw pe bezanya, tapi yang pasti, tym tuh aku dah pakai baju kurung putih+kain biru kalo  hari jumaat, kalo hari2 biasa, pakai pinafore.. hehe… comeyy takk??..

~I am B type blood...



~First time kena demam campak masa Form 5.. Pedihh.. Sampai sekarang parut tak hilang!!… Huhu.. Tepaksa kenselkan diri gi lawatan ke UNIMAS (rombongan sekolah) mase tu… Tapi sekarang, studi kat UNIMAS dah… Hihi..

~Tak suker pakai high heel~~ fobia masa kecik2.. pe kez???.. Xnak citer ahh…

~Tak pernah terfikir nak jadi Biologist… Dari dulu lagi nak jadi ENGINEER, tapi tak tercapai.. Huhu.. SOFTWARE/COMPUTER/IT engineer……~~~in my dream~~~

~Ader akaun wordpress/ myspace/ tagged/hi-5/friendster n so on.. Tapi xpenah bukak dah.. Hehe..Kalo rajin, add2 la yep…

~Peberet number is 13…

~I'm Taken..!!


~Hobi baru sekarang is blogging/ baca belog blogger laen aka silent reader, walopun dah lama ada belog…tapi asek tukar2 URL je.. Hehe..Harap2 yang ni la yang paling LAST..


Ek…. habess dah 10…. K la… take care olss..

3 comments:

e F a said...

kmk pun berdarah B, apat ktk derma darah utk kmk kelak.. ehehhehe

Dea said...

@e F a aik...bkn ktk ka patut nya.. hehe..

ztie said...

ok.. sama la kita B.. boleh lah mintak darah ktk juak kelak.. heheheh *tetiba jak eh*

boh tuka URL gik :P