Pages

Sunday, March 20, 2011

Happy Sunday!!..;)



Ola...!!.. 

This is da first time aku letak aku nyer wordss of the key dari akaun Nuffnang aku.. Hehe... Bereterabor aku nyer BI.. XD

Kalo nak citer pasal wit2, lum ade lagi.. Aku kan belogger yang baru blajar, so cket2 la kan, lama2 jadik bukit.. ;)

Oke.... mempersembahkan....XD




Saje je kan nak show off.. aku tengok pun nak tergelak.. Hehe..

Yang Bruno Mars tu ade la,, aku suker lagu dier. Ntah brape kali dah aku mention lam belog aku nie.. Hehe.. Anime pon xde la banyak sangat.. Yang doodle2 kawaii tu banyak la.. ;) anime jaga hatimu??.. rase nyer xde kot.. zie anime... Adusss... Aku rasa belog aku nie tentang anime plak... Hihi....

Shamsul yusuf n LJ tu aku ade wat review citer Khurafat, tu yang leh sesat ke belog aku ni...:P.. Kalerful piano??.. Part mane ek... Pic2 kiut dar glitter graphics kot.... ;)

Yang url belog aku tu, memang stret to da point nak carik.. Hehe.. tengsss sesape sudi baca ini belog..!!.. ;)

Yup, tutorial belog ade lam belog aku, tuh kat menu bar kat atas tuh..:).. Nak sher belog-belog tutorial yang aku slaloo jenguk..

Latar belakang nadya ahmad kamal??.. Siryesss.. aku xtaw sape.. kot nama dier nadya, popss tros belog aku..haha...Aku pon malasa nak google.. korang google lah eyh, pastuh gtaw aku sape.. ke korang kenal ke...

Yang last tu xbleh blah.. Dress kawen... Huhu... Aku lum kawen la... mane datang dress plak... *konpius..






2 comments:

Yann Mazian said...

mcm2 keywords yg ada yang bleh polah org tersesat rah blog kita tok deng owh. hehhe. :D

Dea said...

@Yann Mazianaok, eran ati.. ehehe