Pages

Saturday, July 16, 2011

7 Benda Anda Tak Tau Tentang Saya, Now dah Tau!!.. :P

Photobucket

Heppy weekendsss semua..!!..
Hi... :)  Sukasukasuka......

sebab aku dapat award dari Cik HANI beautiful tapi, sebelum tu, kena jawab TAG dari dia duluuu... :P

Maksehh Hani, TAG kamek..:) Sa beautiful jak eyh... kekeke



7 PERKARA YANG ORANG BELUM TAHU TENTANG DIRI KITA

Ermmm...apa ya??

1. Saya seorang SHOPAHOLIC 
Suka gilaaa jalan-jalan gi pasar.... Kalau keluar rumah, xsah kalau xshopping.. Atleast merembat shawl RM9.90 satu pon xpe... hehe.. Kekadang siann pulak tengok mak, berhabess sebab anak kesayangan nya neh, tapi sebenarnya, mak xkesah pon... Sebab mak shopaholic jugak... Hehe..

2. suka kumpul Sling beg...

Ntah brapa dah sling beg aku kumpul, tapi xpakai semua la.. Yang slaloo aku pakai, kaler coklet muda n kaler purple.. Yang len, jarang-jarang aku pakai.. Sebab??.. Besar cket dari yang purple and yang coklet tuh... Now, nak kumpul MORe and MORE sling beg.. weehuuuu...
psssttt..hari tu baru beli yang PINKY2 punya... Both PINKY taww..!!..:P.. 

Nak carik yang cenggini pulak ala2 Vintage... :)
3. Tak suka pakai HIGH HEELS...
Fobia masa kecik-kecik.. FULLSTOP.. 

4. Sangat sukaaa and minat bidang IT

Dulu ingat nak jadik engineer ke, ape2 la bidang yang xde kaitan hal BIOLOGY and ART... Sebab minat giler hal PC, Software, ETC... Tapi tersangkut pulak dengan course AQUATIC SCIENCE.. Xde kaitann lansung...!! :P.. Tapi now, mula sayangkan course yang aku amik neh.. :)

5. I am Chocoholic...

Gilakann chocolatess.. Especially Cadbury Almond nut and Kisses....:P. Nanti beday, adiahkan aku cokelattt, okehh.. kekeke

Sedapppnyer Kisses..
6. jenis yang x banyak CAKAP

Saya angguk-angguk, geleng-geleng je... Dalam mulut ada emass kot... hehehe

7. Suka wat hal sendiri

No KOMEN.

Ermm... datss ol la kot.... Heheh....

Nak tag blogger-blogger yang beautiful ni plak.. And jangan lupa amik awards ni, keyhh..!!..

Mereka yang bertuahh::

Miss EVA dan Miss SYAZA

TQ!!

10 comments:

Cik Ezy said...

cik ezy pon skrg tgh nk kumpol sling beg byk2..
kekekeke

ciK LyndaWawa igUana said...

kmk pun suka coklet aih....=]

eVa said...

wahh!! hehe tQ.. mek dah polah dah.. ;)ahah.. sama byk sling bag p x suma pake..

[sutera kasih] said...

wahhh thanks tag kmk dear !!
kebetulan skda idea nk update entri apa isok hari ehh..esok kmk jwb k :)

btw, kmk ada jual beg2..tp lom publish d blog..kelak kmk madah ngn ktk k :)

L@dyKichiMachiko said...

kmk pun suka coklet! bday kmk lak brik pezen coklet juak k..

~pic ya kmk edit k photoscape jak, biasa jak..halusinasi..~

Dea said...

@Cik Ezykalau cik ezy jmpe blogshop jual beg cantek2, g tau ek.. hehe

Dea said...

@ciK LyndaWawa igUanayum2...:)

Dea said...

@eVayalah tek..k koleksi jak..:P

Dea said...

@[sutera kasih]okay... padah mek, kompem mok beli.. jwl nk kcak2.. hehe

Dea said...

@L@dyKichiMachikogney edit??..kacak ae...:P