Pages

Monday, July 4, 2011

Alamakk... Lecturer nak datang la...

Macam biasa, kalau online, first thing first....Bukak Gmail.. Nak cek emel la.... ;)

Pastu, dapat lak emel dr penyelaras LI.... Ada lecturer nak datang tempat praktikal aku 6hb nanti laa.. Huuu.. Nak memantau.. biasala.. kan... :P Tapi, nape la lecturer ni datang last week.. Kalau last week, mana ada kerja sangat.. Tinggal nak wat report je... Caner nak show off aku rajin wat keje neh.. kekekeekek

Ni la emel yang aku dapat....
Saje je kensel num matrik n num ic... Haha...

Erm.... Dorang nak pantau ape yerp.. Cam interview ea...??... :P

Yang paling thrill nyer plak, lecturer yang di list kan untuk gi tempat aku tu, sorang pon aku xkenal.. Adoyyy... walhal sama fakulti... tapi xpenah la ajar course aku..Caner nih.. Xkenal... Tapi leh cam kott.. :P

4 comments:

aisya said...

kmk orang next week! dah la buku log xda berpolah.. baru plan mok meronggeng minggu depan tok tek.. uwaaa

Nour Akmal said...

pantau nak tgk2 je tu..
huhu

Dea said...

@aisyany cek bku log ka?/..huu

Dea said...

@Nour Akmalharap smuany ok..:)