Pages

Sunday, July 10, 2011

Day 16 - Guru Sekolah anda yang Paling anda Suka

Aku EX-SAINSKU.... SM Sains Kuching....

Semua cikgu-cikgu yang pernah ajar aku was my peberet...:)

Yang paling sporting, paling rapat, rasanya... Cikgu Sejarah aku....

Ce teka, mana aku... ekkeekek
Cikgu Marselin... Aku rapat ngan cikgu aku ni, since dia jadik aku nyer mentor. Dulu kan ada program mentor mentee... Wlopun sekejap je dia jadik mentor aku, sebab pastuh kena tukar mentor sebab ikut umah SUKAN.., Cikgu kesayangan aku neh sangat care tentang aku...

Kalau aku nak jumpa cikgu laen ke, saja jalan-jalan ke bilik guru ke, dia memang rajin tego aku, tanya aku stadi mcam mana, apa khabar aku n macam2 lagi... Aku sangat terujaa n cekgu Marselin ni dah macam bapak num2 aku. Hehe.. Yelah, kalau sekolah berasrama, cekgu la jadik parents num 2 kita, rite... :)

Alamakk... rindu pulak zaman sekolah aku tengok gambar-gambar neh...

4 comments:

Shiqeen said...

Wahh ya ka? mUn nyk kmk mek xtauk sapa. hehe ;)

Dea said...

@Shiqeennkah jak cya..semua disuka... tp mek xda pic cdak... hehe

Enuni Hanim said...

Hye, tumpang lalu kejap. Nk tumpang promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or you can find us at facebook, hijab-intrend blogspot.

Kat sini ada byk shawls cantikk, the latest is, custom made shawls yg kami reka sdiri. Sangat cantik dan berkualiti. (: Terima kasih.

Btw, suka ur blog! (:

Dea said...

@Enuni Hanimdah melawat dah.. cantek2 shawl blog awk.. nnti kte beli ea..!!..:)