Pages

Sunday, July 24, 2011

Day 25 - Makna disebalik Link Blog anda

Photobucket

Halloo readers!!.. :).. Tengsss singgah belog aku ni.. :).. Selamat datang. welcome!!.. Aisehh.. kemain lagi aku ayh... Siap welcome2 agi... :)

Bukan apa, xsedar follower dah 500 ratus org dah... Hehe.. Tengsss sudi follow tau!!.. :).. Jangan follow je, komen skali, keyh!!.. Lep u olsss!!...

Ok, title cabaran hari ni ialah makna disebalik link blog aku...


Sebenarnya, firstly memang xde idea la..:).. First time buat belog kan.. Pakai yahoo mail masa tu.. Emel yahoo aku, nuruldya13@yahoo.com.. Tu je la.. Nama aku Nurul Nadia.. amik nurul pastuh, dia tu jadi dya... 13 tu pulak ialah num peberet aku....13 Januari kan kan kan.... Tau x hari apa tuh???... Hehe

Nama belog aku pulak :: 

Header dolu-dolu..
Kalau korang nak tau, Mpun tu maksudnya empunya/punya dalam bahasa Sarawak..:)

So, xde la history sangat kan,.Simple je.. :)


14 comments:

missxidi said...

yeke...pandai tuan blog creat url link =) tapi xidi buat jamloceng sebab susah nak bangun pagi.kihkihkih...

Cik Ezy said...

cik ezy baru tau mksud mpun tu..
kihkihkih

hamzah ian said...

bahasa sarawak rupanya.. hehe

Kathy Tuah said...

kmk pun masa molah blog pun main entam jak link blog ya.. huhuhu

cik springs said...

hai nadia..

samalah kt from kch..
kmk newbie hhere..sik tauk cne nak add to be ur follower..neway singggah2 ke blog kmk k..as a new reader..ur blogs superbs....

~naddy~ said...

saya pun nurul nadia. 17 jan. hehe

[sutera kasih] said...

ktk mpun blog, kmk mpun blog hehe :P

Dea said...

@missxidihehe..xdela...tu xde idea, pakai url emel gak..:)

Dea said...

@Cik Ezydah tau, xpe.. hehe

Dea said...

@hamzah ianawk igt, bhs apa??.. hehe

Dea said...

@Kathy Tuahsamala.. hehe

Dea said...

@cik springstengss dear..:)

Dea said...

@~naddy~tau.. hehe

Dea said...

@[sutera kasih]kita sama2 ada blog..:P