Pages

Tuesday, July 12, 2011

Nak buat apa cuti ni???

Photobucket

Hallo readers.... 

Alhamdulillah, aku baru je habis praktikal Jumaat lepas.. So, nak wat apa kat rumah ni ea... Biasa la , kalau dok umah, mesti jadik surirumah kan kan kan... Pastu???

Aiyoo.. nak wat apa ea....

Ermm... nak wat report LI untuk dihantar ke fakulti...

Tapi...

Malas la pulak.. Adoyyy....

*blur*

Nak blogwalking, tp bila selak2 dashboard aku ni, semakin jarang pulak blogger-blogger update ea... Nape ea??.. Macam semalam, aku BW pepagi, pastu bila malam, cket je yang hupdate... hehe.. Adakah ketandusan idea ataupun lebih suka membaca dari menghupdate???

Aku ni, kalau xde idea, aku wat cabaran 30 hari jerk... hehe...

K la, nak wat report dulu... Atleast 70% habis kan hari ni..

Daaaaa

2 comments:

Cik Ezy said...

baek wat repot dr ngadap blog..
kehkehkeh

Dea said...

@Cik Ezyaduyy..bila nak start nehh..