Pages

Friday, July 29, 2011

Kawin Masal dah habess.. Skang layan DEWI pulakk.. :P

Photobucket

Hohoho... Semalam, last citer Kawin Masal... Ahernya.. ending yang memang kiter expect, iaitu, Sachi (Agnes Monica) kawin ngan Rio (Glenn Alinskie), bukan Ben (Jonas Rivanno Wattimano). Banyak dah citer camni aku tengok.. hehe... yelah, kawan sejak kecil, pastu, kalau x lelaki, yang pompuan tu yg crush ngan kawan dier,.. Pastuh, yang sorang lagik, akan perasan barulah, dorang happily ever after..kan kan kan??.. Pendek kata, lelaki n popuan, susah nak berkawan baik, endingnya, mesti jadi kapel.. Hehe

Hari tu, aku ada wat entri sal penangan cerita Cinta Melody, skang nak citer penangan Kawin Masal plak.. Hehe..

Look, dari keywords nuffnang, dalam seminggu ni.. :)

Mostly dari pelakon Kawin masal.. :P
Now, habis dah kawin masal, aku tengok cerita DEWI plak, kat Channel 141, Bintang (Indo Pek).. Bez gak la citer ni, banyak pelakon popular.. Hehe... Tiap hari, kul 4 petang...


Dalam citer ni, aku xminat Baim Wong (Andre), sebab dalam citer ni, dier nangess je kot.. Xleh terima kenyataan tunangny mati. Nampak sangat lelaki lemah.. hehe.. 

Dimas Seto sebagai Satria
Aku lebih suka Satria dengan Dewi, walupon dia buta, tapi sangat amazinggg leh jalan sorang-sorang tanpa tongkat gi carik Dewi.. Hehe. Nampak sangat tipunya.. :P

Rianti Catwright sebagai Dewi/Sita 
Rianti Catwright ni penah popular lam citer Ayat-ayat Cinta sebagai Aisha... Cantek dier neh... :).. Biasala, heroin mesti la pegang watak pompuan miskin yang jadik rebutan... hehe

Kelik >>>> untuk FULL SINOPSIS

Soundtrack cerita Dewi
video

Terlanjur Cinta: Rossa feat Pasha UNGU

14 comments:

Liyana Aziz said...

dear, dah habis ke kahwin masal??? grrrr!! x dapat tengok... sekarang ni tengok jugak dewi tapi jarang2...

yg GA tu nanti yana buat ek... heeheehehe

aTy _faRed~ said...

rajin melayan cerite2 indon ek.. saye tak suker sangat sebab nanti sakit hati nyer lebih..huhu... [suker layan cerite korea] ;)

Cik Ezy said...

xminat sgt nk lyn cite indon ni..
jln cite lbh krng je..
huhu

**YaNa YassiN** said...

minat tgk kawin masal,.. sib baik ending best gilerrr

Dea said...

@Liyana Azizdah..:).. hepy ending..kesiann ben..:).. takpe, dewi tu selalu ada ulangan..:)

Dea said...

@aTy _faRed~xjugak..depend ngan pelakon.. hehe.. kalau citer berat sgt, xminat gak.. hehe

Dea said...

@Cik Ezykan.. hehe.. saje je.. dah xde citer len dah..:P

Dea said...

@**YaNa YassiN**minat tgk agness monica je.. hehe

eja said...

suke sgt tgk rianti!die canteekk sgt!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dia memang cantik:))

[sutera kasih] said...

suka ngga agnes..senyuman nya manis hehe

kmk skda ngga dewi tok..bes juak ka?

Dea said...

@ejakan..ckp pon lembut je..:)

Dea said...

@FIFIEY LYCHEE MARATIONanak mix kan..:P

Dea said...

@[sutera kasih]best2.. hehe