Pages

Thursday, July 14, 2011

Keywords owhh.. keywords..

Photobucket

Tengok keyword-keyword yang aku dapat dari Traffic Sources kat column Stats tuh... Adoyyy.. Xpaham jugak la... :P


Malam Pertama Sachi ngan rio??.. Ayoo..boleh pulak google tentang tu yer.. Sorry la, aku xde wat entri sal malam pertama neh.. haha.. wat entry pasal KAWIN MASAL ni adala... Hehe.. Memang watak utamanya Sachi (Agnes Monica) dan Rio ( Glen Alinskie), tapi dorang kawen atas dasar kawen je, bukan CINTA... :) Sampai 4 kott... :P

Satu lagi aku xpaham.. Keyword tgk yacob??? Apekahh maksud nya??? *BLUR*  Adakah program baru astro warna yang I follow Salleh Yacob tu ke?? Haha... Aku xpenah wat entri pasal tu pon... Xpahamm...

Lastly... Siap ada yang google tarikh pulak yer... 3.11.2010.. Tarikh apa tu???..


Semua ni keywords untuk sebulan la... Yang lain tu, ok2 je, memang aku ada letak lagu Ne-Yo dalam ni, siputsedut tu, one of my link in mybloglist, pusat perikanan tu, tempat aku praktikal (LI) dan air slurpee tu aku share tentang artikel air-air yang leh menggemukkan..:)

Neway, still dorang leh tersesat le belog ni ye tak... Kalau x, memang xjumpa pon belog ni... Hehe..



8 comments:

Cik Ezy said...

siput sedot pon ade..
kehkehkeh..

Scarlett O'Hara said...

dah follow dah.Boleh ajar buat churp2 gerak cam tu?

Dea said...

@Cik Ezyhahha..lucu kann..:P

Dea said...

@Scarlett O'Harannti bagi link, k..:)

ira mohd said...

hehe. tau takpe. sama cam ira pnya gak laa. merepek2 je keyword dorg. kelakar2 :P

Dea said...

@ira mohdtu la pasal..caner la bleh tersesat kan.. hehe

M.mushi said...

macam mana nak tengok keyword2 tu eh ? hihi . #taktaulagi :)

Dea said...

@M.mushidekat STATS..:)