Pages

Tuesday, July 12, 2011

Day 18 - Benda Paling mahal yang anda pernah beli dengan duit Sendiri

Photobucket

Benda yang paling mahal aku penah beli..?? Duet sendirik pulak tu... Rasanya xde kot... Belum bekerja, belum la ada duit sendirik.. :) Semua nya mintak kat mak... hehe

Kalau dari duit pinjaman tu plak, pandai pulak aku berjimat cermat.. Hehe...

Shopping pakai duit sendirik pon, xde beli yang mahal-mahal.. Yang harga biasa-biasa je.

Student la katakan...

:)

7 comments:

Engku Sofea said...

hihi betul.. student kena jimat kann :D

Enuni Hanim said...

Hye, tumpang lalu kejap. Nk tumpang promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or bleh cari di fb, 'hijab-intrend blogshop'.

Kami ada menjual shawls yg cantik! The latest one is, custom made shawls yg memang cantik dan berkualiti tinggi ! Takkan menyesal punyaaa. Jom? Btw, thanks! (:

Redbloodsnow said...

haaa bila dh kerja kelak.dpt lah beli brg mahal k duit dikpun :)

Dea said...

@Engku Sofeatau xpe.. hehe

Dea said...

@Redbloodsnowyalah..bila nk keja tok.. hehe

[sutera kasih] said...

belum ada juak la dear..lom keja huhu

Dea said...

@[sutera kasih]ktk plah pa nktk??..:)