Pages

Tuesday, July 26, 2011

Mr Rileks Nak Bagi Design Banner Animasi Percuma

Photobucket

Ehem-ehem... Menarik la segmen ni, so, aku nak join!!.. Harap-harap sempat la Mr Rileks, yer... :).. Nak sangat banner free ni... Hehe...

Sapa nak join??? Kelik banner ni laju-laju..!! :)
First time join segmen adiahnya banner ni.. Sebab tu la teruja, penat carik contest or segmen ke yang adiah nyer banner free.. Hehe.. Teringin nak ada banner yang cun melecun tuh.. :).. Banner yang aku ada sekarang, cikai-cikai je.. asal ada kott.. Tu pon xreti sangat nak buat. Hehe...

Design banner yang aku nak ialah, mestila kaler PINK!!.. Hehe.. Pastuh rama-rama berterbangan ke, ada bunga-bunga ke... Boleh??

Gambar yang nak diletak, lum decide lagi, kalo tersangkut ni, nanti sertakan gambar, boleh Mr Rileks??.. :P

So, sesiapa nak join, cepat-cepat kelik banner tu tau!!..:)

9 comments:

Mr Rileks said...

okay... pserta ke3.. :) dah siap nnt sy gtaw dlm segmen tu nnt...

Cik Aish said...

gud luck..jap jap..tukar header ke? cun ah..!

[sutera kasih] said...

best mun menang segmen tok hehe

Mr Rileks said...

nie banner dea... :) harap suka yek!

http://rilekslah.com/images/banner_member/nadia.gif

Dea said...

@Mr RileksTQ bebanyak!!.. cepatnyer dah cyap..:)

Dea said...

@Cik Aishheader lama la cik aish..:)

Dea said...

@[sutera kasih]mek dapat dah!!..:)

izwannizam said...

datang terjah dari segmen mr rileks :D

Mr Rileks said...

bg komen sikit kat sini... :)

http://rilekslah.com/terima-kasih-kerana-menyokong-segmen-banner-animasi-percuma/