Pages

Friday, July 15, 2011

Day 20 - Hari ke 20.. Apa yang Terjadi?

Photobucket

Hi readersss... :)

Hari ni xde benda special yang jadi kat aku.. Biasa-biasa je macam hari lain, :).. Pepagi habes kemas umah, memasak, aku online je la.. Kalau boring, aku g umah nenek aku seblah, maen2 ngan kazen-kazen aku.. Nenek aku jaga dorang..:)

Kisya yang kiut.. :)
Kisya memang suka kalau akak dea ni amik gambar dia.. pandai posing.. Yang sorang lagi, Arianna, xsuka.. Aku nak amik, dier asek tutup-tutup mata, pastuh lari.. Susah toll nak amik gambar.. Hehe.. Kisya ni jugak yang diam-diam je bila gambar dia d ambik..:)

8 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kiut nya aih..=]

mumui said...

kim salam kat kisha...hehe

Cik Ezy said...

comelllllllnyeeeeeeeeeeeeeee..
isk geram!
hehe

syafeeqa said...

comeinyaaa...

rasa nak cubit pipi dia

deqlis said...

alahai kiut nyerr..

gerammm tui..hehe
Jom join GA Deqlis.. Timaceh

Dea said...

@ciK LyndaWawa igUanang kiut giler2..dah renah jak mun ngn men..xbnyk berolah..:)

Dea said...

@mumuiokeh, dear..:).. hehe

Dea said...

@Cik Ezykan...rs nk geget2 je pipi dier.. hehe