Pages

Sunday, July 31, 2011

Jum jadi neighbour aku..!!

Photobucket

Aku sekarang layannzz game kat FB tu.. Hehe.. Bosan yang amat tau,, dok umah ni.. :P..
Macam-macam game dah aku maen..:).. Tp mostly game fesyen2 la..:)

Selain Sorority Life, skang aku layan Mall World dan Fashion Designer pulak.. Jom la jadik neighbour aku.. Aku sensorang je maen kot.. kalo ada neighbour, leh lah sharing2 bonus.. Hehe..

Add je FB aku.. :P.. Haha..Cam pomot FB je kan... :P

Sapa yang suka2 fesyen ni, leh la men game ni kalau bosan.. Hehe... Kalau xdapat gi shopping baju mahal, kat sini pon boleh...:P

Mall World...mai pilih2...:P
Jadi Fashion Designer n design baju customer.

Pe lagi, jomm...jadik fashion designer, pastuh invite aku jadik neighbour korangg.. hehe

6 comments:

fyna said...

sis pon layan 2 game ni jugak..1lagi cafe world hehe

Cik Aish said...

suka men game ye..hehe

chop! selamat berpuasa!

[sutera kasih] said...

dolok minat kmk main..tok sik gik dah pasal intenet lembab hehe

Dea said...

@fynayeke..nk add la, bleh??.. hehe

Dea said...

@Cik Aishhehe..mestila..:P.. slmt berpuasa cik aish!!..:P

Dea said...

@[sutera kasih]mek kin aktif sejak k stremyx tok.. mun makey brodbend, boh jak la..:P