Pages

Thursday, July 7, 2011

Sedih... last day jaga empurau...

Before...

Comel-comel je... :)
After

Masa sampling nak timbang berat..:).. Besarr dh anak akuu... kekekek

Cuci akuarium semalam... Project dah habis... Huuu... Tinggal satu akuarium untuk kumpul semua ikan...
Sayangg..ada yang mati.. Feed x bagus untuk dier.... Apa boleh buat... eksperimen....
Besar dah..:).. Going to miss these empurau.... Huuu...
Dengan ini, esok, habes dah aku praktikat selama dua bulan ni.. Fuhh.. Cepat nya Masa berlalu... Gonna miss those empurau.. Penat taw jaga dari baby lagi... hehe....

Sangat terharuu n sangat berterima kasih to all encik2 yang sudi tolong aku selama aku bpektikal kat cni... Xlupa jugak madam supervisor aku.... Thnx a lott...

Bye2 Empurau........

Sobssobssobss...

9 comments:

Liyana Aziz said...

mesti sedihkan sebab yela, kita dah jaga diri kecik, then suddenly berpisah... hukhuk.. cian ada yang mati...

after all, setiap pertemuan mesti ada perpisahan... heeeeeeee

Nasz said...

empurau?tok bkn ikan gunung nak mahal ya ka??hrga hmpr mencecah bribu..?

*Vivilicious* said...

praktikal kt cney jaga empurau ya? ikn mahal ya eh..hehe

Cik Ezy said...

kalo saye pon sedih..
kite jge dr die kecik..
sobss..

Dea said...

@Liyana Azizbtol2..:)

Dea said...

@Naszaok, nyalah ya..:)

Dea said...

@*Vivilicious*kt tarat tok..:)

Dea said...

@Cik Ezytu lah... gonna miss them.. :)

MAT YIE said...

alamak, he2 mengimbau kenanganku kat sana, dulu saya pun pernah di sana selama 3 bulan sama2 nagan dr stephen, en david, n ramai g he2 sewaktu menjalani latihan praktikal...sedih n terharu tengok tanks kat sana masih sama seperti dulu