Pages

Tuesday, July 12, 2011

Ehem-ehem... Earning dari Churp-Churp increasing!!

Photobucket

Tengok title tuh... Speaking yawlss...

Aku rasa gumbira tersangat sebab, earning dari Churp-Churp ni keep increasing setiap hari.. X sia-sia kan, aku register Churp-churp nie...

Pada mulanya, aku memang xtau, apa churp-churp. Tak reti pon.. Aku banyak mengikuti perkembangan churp-churp, dari belog Kak ZIE. Kak Zie ni suka share ilmu tentang Nuffnang and Churp-churp, aku pon register dari dia la.. Hehe.... Earning Kak Zie beriban2 kot... Tengok la cara dia promote, aku pon suka gak kelik2 iklan dia.. Sangat berkesan la cara dia promosikan iklan-iklan tuh.. Kekeke..

Jom reramai daftar churp-churp, dapat la income sampingan dari belog ni.. Korang mesti kaki FB n TWEET2 kan... Hehe

Mula-mula, pegi sini>>>> DAFTAR CHURP-CHURP

Pastu, isi apa saja maklumat yang dia nak, habis isi, submit je... Bukak email dan tunggu la link untuk activation. Korang boleh je log in pakai facebook. Then, pegi kat dashboard untuk share korang punya iklan... :)

Korang akan jumpa cam ni, isi je... :)
dah habis register n log in, g kat dashboard, dan jumpa ni, klik "you are sharing this"

Pastuh, share2 je..:)...
Jumlah earning korang, depend on berapa orang yang kelik-kelik iklan korang tuh...!!.. :)

Tu dia... yang bulat2 kaler pink... berapa hengget per kelik.. Hehe
Ni plak untuk cek berapa korang dah earn... fuhhhh
So, how??.. Senang jer, share and dapat earn.... Kalao korang rajin, banyak la earning korang kan... Hehe..



8 comments:

Cik Ezy said...

bestnye kalo dpt earning riban2..
huuu..
dh daftar churp!
=)

Dea said...

@Cik Ezyyelakan.. bila nk dapat beriban neh.. beratus pon belom... hehe

Cik Aish said...

phewitttt..da makin berjaya nampak.. ahaks..gud luck k!

Noor Khairunnisa said...

tgh ncoba... xpndey2...heeee

Dea said...

@Cik Aishadala cket... tq2.. hehe

Dea said...

@Noor Khairunnisapart ney xpandey ya??..:)

Redbloodsnow said...

OOOO patut lah mek tersedak² dari tadik. duhal nama mek disebut²...hehehehe.

ha bgsss dh daftar. kumpul byk² bok cash out ah. baru syorga diat..hehe. selamat berkempen dea :)

Dea said...

@Redbloodsnowhehe..yaka... ok, kak zie.. TQ... XD