Pages

Monday, July 18, 2011

Nurkasih Sekali Lagi...

Photobucket

Moviemoviemovie... Cuti-cuti ni, lappy aku penuhh dengan muvie-muvie.. walaupun agak terlambat, ahernya, dapat gak aku tengok Nurkasih.. xsempat nk tengok kat wayang, tengok kat lappy pon jadi lahh....

NURKASIH THE MOVIE

Citer ni SUPERBB... Wat aku nanges2 sampai ke habis.. Expect the unexpected.. Aisehh... Memang, aku xsangka lak, ada yang meninggal lam citer nih.. Cdehla... Mia Sara tu pon comel sesangat.. Yang pegang watak Ilyas ( Anak Aidil)...comel and petah.. Pandai berlakon... :)

Tak terkira dah berapa kali aku mengalirkan air mata sebab Sebakk tengok scene tuh.. Siann Nur.. Asal Nur nanges, aku pon nanges gak.. Adess...

Sekali lagi..

Tengok citer ni rasa nak tengok sekali lagi la... Hehe... Bez.... Jalan cerita pon bez gak, ada part lucu, memang aku gelak habis, pat cdeh, aku tahann jer... Aku tengok ngan adek aku kot. kontrol macho la cket.. kikiki... Xsangka la pulak, ada sejarah disebalik kenapa Shila tu benci ngan Arman.. Suwiitttt pulak tengok dorang as a couple lam citer neh..
Sekali lagi..Mia sangat kiut... geniuss lak budak neh lam citer neh.. Hehe... Pastuh, boleh pulak dier jenjalan sensorang around KL tuh.. aihh..budak lagi tu.. Berani nyer... :P
Ada part yang Lisa jadi budak sekolah, lucu pulak aku tengok dia pakai tudung.. Comel pon ada..

Both of them sangat comel dalam citer neh...
p/s: banyak guna perkataan 'comel' dalam ini entri daaa..:P

11 comments:

ntcm von misteriusha said...

nk tengok jgak citer sekali lagi !!
tpi blom ade kesempatan nmpknye
aritu pegi,
tggal tiket utk sesi mlm je

notti netti said...

tak pernah tengok pun lagi movie tu..tapi my friends cakap best cerita sekali lagi tu :) (xde tmpt nak follow la:)

Amirah Suhana said...

belum nengok lagi sekali lgi! heeee :(

Cik Aish said...

best ea nurkasih? aish pun lum tgk lagi..ingt nak download je..oo ye citer skali lagi tu pun best ea? adess byk nya citer yg ter miss

fyna said...

akk baru lepas tgk cerita sekali lagi..dload je..hehehe
akk xsuke tengok cerita melayu..tp cerita sekali lagi ni lain dari yang lain..best!

Dea said...

@ntcm von misteriushadonlod je.. hehe.. xsempat tgk gak.. :P

Dea said...

@notti nettimemang bestt!!..:P

Dea said...

@Amirah Suhanag la tgk.. hehe

Dea said...

@Cik Aishbez2.. dh donlod dh.. kt syok.org..

Dea said...

@fynahehe..samela.. bistu, akk suke tgk citer ape??.. omputeh??..:P

kimiez said...

citer sekali lagi tue menyayat hati