Pages

Saturday, May 21, 2011

Penangan Cinta Melody

Rujuk entri NIE..



Lepas je aku post entri pasal Sinetron Cinta Melody hari tu, entri tu la paling banyak aku dapat pageviews. Hoho.. Walopun aku x tengok sangat kan.. Hehe.. Yela, rumah tempat aku duduk untuk praktikal kat Tarat tu xde astro... :).. Sesekali balik umah, ade la jugak tengok.. Hehe

Walopun xberiban n beratus sama dengan jumlah follower aku, tapi boleh la, untuk blogger xberapa nak pemes cam aku nih... Haha

Hehe... Pageviews terbanyak minggu nie..:)
Encik Nuffnang pon sama...:)

Hehe.. keywords aku yang len, korang tau la kan.. Hehe.. Kalo tentang Kamal Adli, tengok CNIE, pasal si Cantek Heliza Helmi lak, kat CNIE, pastuh, pasal Liyana Jasmey lak, aku penah wat review pasal citer Khurafat. Pasal perikanan Semonggok, kelas ktorang, Sains Akuatik penat wat fieldtrip ke sana.. Hehe.. Nak tau pe citer nye??.. Jom kat CNIE... And BTW, pasal angry boys torrent tuh, aku memang taktau nape leh sesat kat cnie.. Hehe...

Neway, thanxx for reading my blog!!.. Luv yawlsss..

8 comments:

Memo_Hazel said...

memo xngga mena cta ya. hehe. p melody cute ea. heheh

Cik Ezy said...

xprnh tgok cite tu..
huhu

Amni said...

ya namanya keyword memainkan peranan penting nak? hehehe... kmk minat cita ya.. tp mek sik sampe setiap ari nangga... masa cam sik cun bah... huhu

cik saya said...

ramai rupanya suka tengok cinta melody. ada jugak tertengok. macam best. tapi tak larat nak follow series =p

Dea said...

@Memo_Hazelaok, da gigi renab... hehe

Dea said...

@Cik Ezykekadang tgk ulangan je.. hehe

Dea said...

@Amniaok,.. hehe.. tp da ulangan nak, ri sabtu..:)

Dea said...

@cik sayatu la psl... kalo memang cuti, mmg tgk je... hehe