Pages

Sunday, June 26, 2011

Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!!

Assalamualaikum.....

Shawl ohh shawl... Bila la nak dapat shawl free ni... ermm.. bila last aku shopping shawl ea??.... :)

Now, aku nak join contest mengenai shawl ni... Teringin gak nak menang... :)

Semua shawl dalam contest ni cantek2.. gojes2.. cantik menarik n tetarik... shawl memang dabooommmmm!!

Klik banner kalau nak join!!.. :)
Huhu..Owner contest ni memang pemurah n baik hati nak bagi shawl yang belum pakai ni.. Lagi-lagi shawl dari Radiusite... Aku xpenah agi beli shawl kat sini, sebab selalu je SOLD OUT... Huuu...

Id Follower: DEA (692)

Sebab nak SHAWL

Saya sangat suka pakai shawl.. Kekadang nak gak SHAWL free ni... Lebih-lebih lagi dari SHAWL RADIUSITE yang pemes tu... :) Lama dah xshopping shawl.. Harap kali ni dapat la SHAWL dari owner blog LittleMamaDiary ni, nak tambah koleksi.. Hehe

Harap-harap, bertuah la kali ni yerkk.. :)

2 comments:

Cik Ezy said...

arap awk menang..
=)

Dea said...

@Cik Ezyharap2 la..nk menang ni..:)