Pages

Thursday, June 23, 2011

Day 6 - Tiga perangai Burok Anda

Alamak... adakah aku sanggup mendedahkan perangai burok aku nih??.. Huhu......
Aku rasa istilah lebih tepat, bad habit kot.. :).. Aku xde la jaat sangat kan sampai ada perangai burok.. Tapi setiap orang ada perangai baek n burok nya sendiri kan...



Ermm.. nak kena list tiga ni...

Oke, yang pertama...


  • Aku seorang yang sangat shynesss.... Dolu masa kecik-kecik, mak aku marah aku sebab aku ni Shyness tak bertempat.. Aku xtau la, skang dah besar... Aiseh.. dah besar ek... Aku still lagi shynesss kot...Tapi kurang cket la... Tapi stilll shynesss in my heart in myself... Chewaaahh.... Sorryy.. aku xdapat buang sifat pemalu aku ni.... 
Second....
  • Kalo dah shyness, komfem la pendiam, ye tak??.. Aku pon agak pendiam la... Kekadang, aku sangat blur bila in the conversation. Bak kata orang sarawak, " Aok jak lah..."... Means..." Yelahh".. I guess... Hihi.. Aku akan banyak cakap bila orang banyak cakap dengan aku.. Aku jugak akan banyak bercakap n berloyar with my frenss.. Xde orang leh bagi aku cakap lebih selain kawan aku.. Kawan baek aku.. kawan rapat aku.. Huuuuu
Lastly....
  • Asek ngan Lappy Kesayangan... Aku leh dok depan lappy ni berjam-jam lama nya.. Xkire la, tengah online ke, tengah wat keje ke, tengah tengok movie ke.. Kekadang cam aku dah dipaku je depan lappy neh... Mak aku pon suke marah aku... Mak aku: "Xde keje lain la budak ni"..

Hoho... Panjang la citer aku ni kan... :)... 

Nak join cabaran ni???... JOM SINI

10 comments:

Shiqeen said...

nadia nang pemaluuu :P

Thea-Retta said...

hahahaa~~ x pat nk dinafikn kengegehan nadia, buktinya adalah post 2k hehe... boh manas nad, guro jk :P

Cik Ezy said...

cik ezy pon suke ngadap pc.. hahakk
berjam2 duk online

[sutera kasih] said...

bagi kmk ya sik buruk..ya special hehe

biruhornet said...

shyness? wah! haha

Dea said...

@Shiqeenwell...u know me..:P

Dea said...

@Thea-Rettahaha...tp ngegeh bkn prangai burok aku... :P

Dea said...

@Cik Ezyhihi..sama la..:P

Dea said...

@[sutera kasih]ehem2..spesel ka..:P

Dea said...

@biruhorneta'ah la..:P