Pages

Sunday, June 5, 2011

Jom Kamboh Vs KARAK

Haluhaluhalu....

Wahh...penat nyer... penat nyer bejalan-jalan...penat nyer meredah hujann... Hoho...

Tgh hari tadi, pas zohor, ktorang family, reramai gi tengok wayang.. Kat MBO The Spring... Nak tengok citer KARAK.. Ramai kot...Paklong maklong aku, pakcik makcik aku, kazen mazen aku... Nenek aku pon ikut gak... Hohoh,, Kira-kira 16org la... Panjangg wooo tiket dier,,, Hehe,, Takde pulak aku amik gambar.. :P

First2 tengok, agak seram la citer tu, tapi pastu, xde la seram sangat... Agak bosan la....:P... Aku nak tengok citer Nurkasih.. Tapi xde sape nak join aku.. Sume nak tgk Karak... Huuu...

Pastu, petang tadi plak, nak g Jom Hebohh... Fuh... parking jaoh, kena jalan jaoh pulak nak masok dalam.. Adoyaii.. Jom heboh punya pasal... Nanggg kambohh.. Haha..Speaking BMS la plak...

Tapi xdapat lelama, pas tengok konsert mini hotlink Akim n Tomok n jenjalan beli segala AliCAfe, Ribena,Powerroot n sewaktu dengan nyer, ktorang tross balek.. HUjan lebat tetibe kot.. Ingatkan nak tengok konsert skali.. Huuuu......Hujan punya pasal, mak kate, tengok tv lagi selesa.....Oke.....

Sok kena keja la plakkk......Huuuuuuu

5 comments:

Korie said...

ala. klu i jadi u i tgok nurkasih. huhu wlaupun xberteman sbb mmg i nak tgok cite tu dri dlu.
huhu.smpai skang xtgok lg.
baru tgok jom heboh kat tv td. ada 6sense tue. syg tol x tgok live

L@dyKichiMachiko said...

kmk jom kambohh d umah jak yunk..x sempat nak meli tiket belon g Kch,nak k bus ke Kch xjuak tahan..jong2 decide dok depan TV.

Amni said...

hiks.. kmk ada kat jom heboh sepanjang 2 ari.. konsert kmk malas dah nak join.. kepak lalu sa badna.. urang dah la rami.. aiyoo...

Dea said...

@Koriexbes la tgk sensorang.. huuuu

Dea said...

@Amniyaka...pa plh ktk??..:)