Pages

Monday, June 20, 2011

Day 4 - Benda yang anda buat bila Sorang Sorang

Bila aku sorang-sorang... Aku just dok depan lappy kesayangan aku je.. Tu pun kalo xde citer best kat TV.. :).. Yup.. Lappy Acer aku ni la peneman setia aku. Aku nak online ke, blogging ke, tengok movie or buat keje, aku hanya ada lappy Aku...

Teringin nak ada laptop Apple kaler PINK camni... huuuu


Kiranya, kalo xde lappy ni, memang bosan la hidup aku.. Hehe....

Nasib baek lappy aku ni xpenah meragam, xpenah sakit.. Cuma kekadang selow semacam.. Coz banyak benda kot simpan dalam nih.. Hehe.. Tapi sekarang ok dah.. :)...

So, kalo sensorang kat umah atau kat hostel, aku just:


  • Tengok movie kat laptop
  • Blogging/ Blogwalking/
  • Main Game
  • Tengok TV
  • Baca novel..:)

p/s: Sekarang kena habiskan 3 novel.. Huuu...Seminggu lagi nak kena hantar library balek..;)

4 comments:

Syazwan said...

sama aktiviti kita.
tapi saya tak baca novel.

Cik Ezy said...

bace novel best kn bile sorg2..
mmg betol2 menghayati..
hehe

hasLeE NEe said...

waa.. same la care kite.. ^^

Dea said...

@Cik Ezybetol3..:P